Kinderen

De kinderen zijn bij de Evangelische Gemeente Oosterwolde goed terecht! De volgende activiteiten worden er voor de kinderen georganiseerd:

Kinderdienst

Op zondag zitten de kinderen eerst een tijdje in de gezamenlijke dienst en kunnen daarna naar hun eigen dienst. Er is crèche voor de allerkleinsten. De basisschoolleerlingen hebben hun eigen diensten in twee leeftijdsgroepen: de midden groep  en de oudste groep (groep 5 t/m 8).

  • Crêche – tot de basisschool leeftijd
  • Midden groep – groep 1 t/m 4
  • Oudste groep – groep 5 t/m 8

Zondagschooluitje

Eens per jaar gaan de crèchekinderen en de kinderen van de zondagsschool van de Evangelische Gemeente op pad.

Op Zaterdagmiddag 31 augustus gaan we met alle kinderen, leiding en assistenten van de zondagsschool naar Dúndelle. We vertrekken om 13.30 vanaf de Esch en zullen rond 18.00 weer terug zijn. We doen “Kraak de Code” en gaan daarna zwemmen in het buitenbad (bij slecht weer binnenprogramma). We sluiten dan de middag af met een patatje. Laat snel weten of je meegaat door een berichtje te sturen naar Julianna: 06-53442197 of juliannajongsma@ziggo.nl

p.s. vergeet je zwemspullen niet

De Kindermiddag

Tijdens de meivakantie en de herfstvakantie organiseert de gemeente ieder jaar een groot feest voor alle kinderen uit Oosterwolde en omgeving: ‘de Kindermiddag‘! Rond de 75 kinderen komen dan bij elkaar rondom  een speciaal voor hen uitgewerkt thema. Ze zien dit thema terug in  drama, zingen, dansen, knutselen, etc. Deze herfstvakantie is er weer een kindermiddag.