Kinderen

De kinderen zijn bij de Evangelische Gemeente Oosterwolde goed terecht! De volgende activiteiten worden er voor de kinderen georganiseerd:

Kinderdienst

Op zondag zitten de kinderen eerst een tijdje in de gezamenlijke dienst en kunnen daarna naar hun eigen dienst. Er is crèche voor de allerkleinsten. De basisschoolleerlingen hebben hun eigen diensten in twee leeftijdsgroepen: de midden groep  en de oudste groep (groep 5 t/m 8).

  • Crêche – tot de basisschool leeftijd
  • Midden groep – groep 1 t/m 4
  • Oudste groep – groep 5 t/m 8

Zondagschooluitje

Eens per jaar gaan de crèchekinderen van de EGO op pad.  In juni zijn de kinderen naar Flippie’s  pretpaleis geweest in Bakkeveen, om eens lekker te klauteren en klimmen.  Uiteraard was het daarna patat en ijs eten geblazen!

De Kindermiddag

Tijdens de meivakantie en de herfstvakantie organiseert de gemeente ieder jaar een groot feest voor alle kinderen uit Oosterwolde en omgeving: ‘de Kindermiddag‘! Rond de 75 kinderen komen dan bij elkaar rondom  een speciaal voor hen uitgewerkt thema. Ze zien dit thema terug in  drama, zingen, dansen, knutselen, etc. Deze herfstvakantie is er weer een kindermiddag.