Kindermiddag

Maandagmiddag 22 oktober – Kindermiddag ‘LEF!’ (13:30 uur tot 16:30 uur.)

Op maandagmiddag 22 oktober organiseert de Evangelische Gemeente Oosterwolde voor alle basisschoolleerlingen een kindermiddag in “De Esch” aan de Wemeweg 5a in Oosterwolde

Het thema is “LEF” (Durf jij de Goliath’s uit je leven te verslaan?)

Kindertheater “Knettergek” met Matthijs Hoornaar, bekend van de vele scholenvoorstellingen, zal deze middag, samen met een muziekgroep, de kindermiddag opluisteren.

Het is een interactieve voorstelling waarbij de kinderen mogen meedoen en meezingen. Daarnaast zijn er nog actieve knutsel, buitenactiviteiten en een lekkernij als afsluiting.

Het theaterstuk is gebaseerd op het verhaal van David en Goliath. De kinderen worden in dit programma uitgedaagd om “LEF” te hebben. Net zoveel lef als David, die de reus Goliath versloeg. Niet omdat David zo groot of sterk was, maar omdat hij vertrouwen had in een goede afloop omdat hij wist dat God hem zou helpen.

 

 

 

 

 

 

Tijdens het programma worden de kinderen uitgedaagd om ook LEF te tonen in onrechtvaardige situaties, zoals bijvoorbeeld pesten.

Dit wordt ondersteund door goocheltrucs, filmpjes, liedjes, Olly (de orang-oetan), het Bijbelverhaal van David en Goliath en een wedstrijd tussen meiden en jongens.

Heb jij ook LEF ??

Kom dan ook maandagmiddag 22 oktober van 13:30 uur tot 16:30 uur.

Na afloop eten we iets lekkers en de toegang is geheel GRATIS!