Onderweg naar Pasen!

We zitten momenteel midden in de veertigdagentijd. We zijn onderweg naar Pasen! We mogen weten dat juist Pasen het verschil betekent tussen leven en dood! Jezus Christus heeft voor ons geleden aan het kruis van Golgotha. Hij heeft Zijn leven voor ons gegeven en is op de derde dag weer opgestaan uit de dood en Hij leeft!

Er wordt gezegd dat de wereld in de greep wordt gehouden door het Corona-virus en het is ook zo dat de wereld op z’n kop staat. Er overlijden wereldwijd mensen aan dit virus en voor veel anderen vallen de normale zekerheden weg. Er ontstaat extra eenzaamheid vanwege de afzondering.

Maar angst hoeft niet te regeren, want wij mogen uitspreken: “Jezus is OVERWINNAAR en Hij heeft het laatste woord!” Juist in de onzekerheid van deze tijd kun je de zekerheid en vreugde vinden in Jezus Christus.

Dat is de boodschap van Pasen. De opstanding van Jezus betekent immers dat de dood is overwonnen? Hij heeft gezegd: “Zoek en je zult vinden. Klop en de deuren zullen voor je opengaan.” Hij geeft je vrede die het verstand te boven gaat. Tussen alle adviezen die je krijgt is er één advies die echt leven geeft: Ga naar Jezus toe. Als jij spreekt, dan hoort Hij je!

5 april 2020 – Het zesde wonder: VERZOENING

29 maart 2020 – Het vijfde wonder: BEVRIJDING

22 maart 2020 – Het vierde wonder: GENEZING

15 maart 2020 – Het derde wonder: REINIGING

8 maart 2020 – Het tweede wonder: VERLOSSING

1 maart 2020 – Het eerste wonder: VERGEVING