Samenkomst

Afbeeldingsresultaat voor coronavoorlopig geen fysieke SamenKOMST

Als gemeente willen wij bijdragen aan het beschermen van kwetsbaren, zieken en ouderen, door ons te houden aan de aanwijzingen van de overheid. Om deze reden stoppen we per direct met alle fysieke bijeenkomsten. Zodra dat weer kan, zullen we weer bijeen komen, maar tot die tijd proberen wij gebruik te maken van andere middelen om als gemeente te functioneren.

Speciale diensten

Eens in de zoveel tijd is er een speciale dienst in de EGO. Bent u uitgenodigd voor zo’n dienst of wilt u hier meer over weten lees dan hieronder een korte beschrijving.

 • Ieder heeft iets dienst
  In deze dienst is geen preek, maar heeft ieder iets: je bent vrij een lied, getuigenis of woord te delen.
 • Avondmaal (tijdelijk opgeschort)
  Normaal wordt elke laatste zondag van de maand het avondmaal gevierd. In deze dienst delen we brood (matzes),  wijn  (druivensap) en staan we stil bij het feit  Jezus voor onze zonden gestorven is.
  In verband met de huidige situatie komt het de avondmaalsdienst van 29 maart a.s. in ieder geval te vervallen
 • Doopdienst
  Van tijd tot tijd is er ook een doopdienst. Een groot feest, voorin de kerk staat dan een groot doopbad. De dopeling geeft in het water zijn/haar getuigenis. Er wordt voor de persoon gebeden en op basis van het getuigenis wordt deze gedoopt. Hierna wordt een lied gekozen dat de dopeling heeft uitgekozen.
 • Opdraagdienst
  Kinderen kunnen worden  opgedragen aan God, hier wordt  in de dienst een speciale plaats  gereserveerd. Het gezin wordt naar voren gevraagd en er wordt voor de ouders en kinderen gebeden.