9 mei: Samenkomst&Livestream | bestel je tickets hier

9 mei 2021
10:00 tot 11:00

Woordverkondiging door: Sierd de Jong | Thema: van een Riet tot een Levende Steen | viering van het heilig avondmaal

9 mei 2021
10:00 tot 11:00
Locatie
De Esch
Weemeweg 5a
Oosterwolde (fr)

Woordverkondiging door: Sierd de Jong | Thema: van een Riet tot een Levende Steen | viering van het heilig avondmaal

We komen weer samen in 'De Esch'!

We willen op deze zondag weer beginnen met het organiseren van fysieke bijeenkomsten in combinatie met livestream, waarbij we ongeveer 15 mensen kunnen huisvesten in de dienst. Dit doen we dan eerst één keer per twee weken, zodat we ook kunnen monitoren wat er gebeurt. Dat geeft ons als gemeente tijd om te reageren op ongewenste ontwikkelingen met betrekking tot Covid-19.

Tickets bestellen kan onderaan deze pagina

Je kunt hieronder tickets bestellen voor aanwezigheid bij de dienst. Op deze manier hebben we de aanwezigheidsregistratie meteen geregeld en geef je ook vooraf aan dat je klachtenvrij bent. Bij aankomst wordt jou een plaats gewezen in de grote zaal. In deze dienst zullen de kinderen van de basisschoolleeftijd de hele dienst hun eigen programma hebben.

Zie voor de aanwijzing voor zondag aanstaande het bijgaande artikel

Livestream

Als je er niet bij kunt zijn doordat de tickets op zijn,  of omdat je liever toch thuis de dienst volgt, dan is er goed nieuws. We willen tegelijkertijd de dienst streamen via onze livestream op ons YouTube-kanaal. Zo kan iedereen, ondanks de beperking in de beschikbare ruimte, toch  op hetzelfde moment de dienst meemaken.

De Livestream is te bekijken via het YouTube-kanaal van de Evangelische Gemeente Oosterwolde. En later ook op deze website via de pagina 'Livestream'. De woordverkondiging zal beschikbaar zijn via de link naar preken.

 


Locatie
De Esch
Weemeweg 5a
Oosterwolde (fr)