Bidden en Vasten@home begonnen!

Bidden en Vasten @home 18 t/m 27 september 2020

Dit bericht is geplaatst op 29-08-2020

Bidden en Vasten-75aBidden en Vasten @Home is begonnen, maar je kunt nog meedoen! Kijk hieronder voor meer informatie.

Herman Boon Ministries organiseert in september opnieuw een online bidden&vasten die je gewoon @home kunt doen.

En dit is er niet zomaar één, het is namelijk een wereldwijde vastenperiode. Er is een oproep gekomen vanuit Amerika (www.thereturn.org) voor een internationale bidden en vasten periode voor een grote doorbraak in de wereld. God wil gaan bewegen!

De wereld is op dit moment in crisis en dit is niet zomaar. God gebruikt vaak een crisis om ons wakker te maken. Om ons te laten zien wat echt belangrijk is. Hij roept ons op om in actie te komen.
Het allerbelangrijkste is dat alle mensen God gaan leren kennen.
Dat de kerk wakker wordt en zich gaat uitstrekken naar een wereld die Jezus nodig heeft. Dat begint bij jezelf. Je moet eerst zelf wakker worden. En daar moet je God de gelegenheid voor geven, daar moet je tijd voor nemen.

En daarom is bidden en vasten zo belangrijk. Het geeft bovennatuurlijke kracht zodat we de wereld ook echt kunnen gaan bereiken.

Tijdens deze dagen van bidden&vasten ontvang je dagelijks een mail met daarin input en tools om je gebedstijd en bijbelstudie goed in te vullen. We zullen de thema’s gebed en opwekking gaan uitdiepen. Hoe geef je dit nou vorm in je eigen leven?

Ik hoop van harte dat je mee doet voor een doorbraak in ons land. Want iedereen moet weten dat Jezus leeft!

Zie ook

The Return
18-09-2020
Gebedsavond met Lofprijs, Aanbidding en Gebed
11-11-2020
Gebedsavond met Lofprijs, Aanbidding en Gebed
28-10-2020