De Koning's Kroniek

De Koning Kroniek  Augustus/September 2020

Dit bericht is geplaatst op 02-09-2020

View this email in your browser

De Koning Kroniek             Augustus/September 2020

Toeters en bellen
 

Groeten uit Putten.  Helaas mochten we niet vertrekken op 9 augustus, maar moesten ons vertrek uitstellen tot 3 october, in verband met Corona maatregelen in Thailand. Het land is behoorlijk streng in hun beleid. Ze willen het virus graag buiten het land houden. Dus…geduld oefenen.
Sinds begin augustus hebben we regelmatig hulpverlenings-gesprekken online. Niet zo fijn, maar het is beter dan niets.
En vanaf vandaag beginnen aan het registreren van ons verzoek  om terug te mogen keren. Daar zitten veel toeters en bellen aan.
14 Dagen in een Quarantaine Hotel, gescheiden op verschillende kamers, op hoge kosten. Regelmatig temperatuur en bloed-controles. Geen prettig vooruitzicht.


 

Kerk en kring

In Gouda mocht Dick spreken over “Ik geeft je Mijn Vrede”.  (het beeldje vond ik in een kringloop). Ook bezochten we Zoetermeer en Oosterwolde op zondag en waren digitaal verbonden met Almere.
Verder hebben we een aantal kringen  en individuele supporters mogen opzoeken, of zij ons. Het was gezellig en we hadden quality time.

 

Sprookjes bestaan niet

Verjaardagen mochten we vieren hier. Heerlijk! Dick werd 65 dit jaar en Amadeus 41 jaar jong. Ook onze Aziatische familieleden vierden hun geboortedag, maar dan in Thailand. Daarnaast hebben we de verjaardagen van sommige kleinkinderen nu van dichtbij mogen meemaken.
De verjaardagen van al onze (klein)kinderen in Azie hebben we gemist dit jaar.
Jammergenoeg konden onze Azïe-gangers (Athalie & Laiyoung en Gersom & Verity) niet naar Nederland komen voor een grote familie reunie op de Efteling dit jaar. Het virus was de spelbreker.


 

Terug in Thailand

Onze taak in Thailand gaat nog 3 jaar door tot aan onze AOW- leeftijd. We bereiden ons erop voor dat onze schoonzoon en dochter ons ‘hulpverlenings-bedrijf’ gaan overnemen. Daar zullen we in de komende drie jaar naar toewerken.
Ons centrum (New Counseling Service) heeft een aantal fulltime hulpverleners en enkele parttimers. Het werk blijft groeien en boeien.
 
Intussen blijft het werk onder de LEAF Stichting nog wel een poosje doorgaan. Nu de Covid maatregelen iets versoepeld zijn kan het Community Center in het Noorden weer open. Er zijn verscheidene vrouwen aan het weven geslagen. Bee geeft haar bezielende leiding aan het geheel. Ze is erg creatief in het scheppen van mogelijkheden voor de locale bevolking.
 
Sponsoren mag! Graag zelfs!


 

CAMA is nog steeds onze overkoepelende organisatie.
Wij worden gesponsord door vrienden en enkele evangelische gemeenten, waaronder Parousia Gouda, onze uitzendende gemeente. Voor het werk is een budget nodig, dat nu op 90 % staat voor projekten en persoonlijk leven in Bangkok.
Als je ons nog niet steunt is dit je kans.
Kijk op:  https://camazending.nl/doneer/

 

We bidden jullie allen gezondheid en Gods bescherming toe.
 
Lieve groeten,
 
Dick & Johanna

 

Twitter

Facebook

Website

Copyright © 2020 Life Encounter A Foundation, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:

Life Encounter A Foundation

61/1 Soi 3 Inthamara Sutthisan Road

Bangkok, Bangkok 10400

Thailand


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp