Vul een schoendoos, Geef een Schat

Dit bericht is geplaatst op 28-10-2020

 

 

 

 

Zondag 1 november om 10.00 uur gaan we met de kinderen van de zondagsschool in de Esch een schoenendoos versieren. We maken er een gezellige knutselochtend van! Neem je zelf een schoenendoos mee?
De versierde-, lege dozen gaan weer mee naar huis. De kinderen hebben tot 15 november de tijd om de doos te vullen volgens de instructies op de website.

 

Op zondagochtend 15 november worden de gevulde dozen weer ingeleverd in de Esch. Vergeet niet om een envelop met €5,00 bij te voegen voor de transportkosten.

De dozen worden dan naar een distributie centrum gebracht. Vandaaruit worden ze verzonden naar het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos en naar Sierra Leone. 

Volwassenen kunnen ook hun steentje bijdragen door spullen te geven die in de schoenendozen gedaan kunnen worden. Deze kunt u bij Julianna brengen (het hoge stuk 47). Een financiële bijdrage kunt u ook overmaken. Maak voor uw overboeking dan gebruik van het IBAN rekeningnummer NL64RABO0160167825 ten name van Evangelische Gemeente Oosterwolde met de vermelding “schoenendoosactie". 

We hopen net als voorgaande jaren een mooi aantal dozen te verzamelen zodat we juist in deze tijd van corona de kinderen die het zo hard nodig hebben, blij kunnen maken met een persoonlijk kado.

Voor vragen mag je mij bellen of mailen;
0653442197 of juliannajongsma@ziggo.nl

groetjes,
Julianna

Zie ook

Schoenendoosactie 2020
25-11-2020