Samenkomsten

Afwisselend Samenkomst&Livestream en Ontmoeting&Aanbidding

Als gemeente zijn we begonnen met het afwisselend organiseren van bijeenkomsten die we "Ontmoeting&Aanbidding" hebben genoemd en bijeenkomsten die we "Samenkomst&Livestream" hebben genoemd. Check de agenda om te zien welk type samenkomst gepland staat voor zondag aanstaande

Ontmoeting&Aanbidding:

We komen samen in een ontspannen sfeer, we bekijken of beluisteren samen een korte (video)boodschap en we gaan daarover met elkaar in gesprek. We gaan samen naar onze Hemelse Vader om Hem te loven, te prijzen en te aanbidden. En we bidden voor elkaar. Tijdens deze samenkomst is er geen aparte dienst voor kinderen. Natuurlijk zijn ze wel van harte welkom en is er voor altijd wel iets om te doen: knutselen, tekenen, spelen, etc.

Samenkomst&Livestream: 

We hebben in deze samenkomst samen een dienst, min of meer op de manier zoals we dat gewend waren. We zullen deze samenkomst zo veel als mogelijk ook live streamen via ons YouTube-kanaal. Tijdens deze samenkomst is er ook een dienst voor kinderen. 

Heilig Avondmaal
In principe wordt iedere maand tijdens een samenkomst het heilig avondmaal gevierd. In deze dienst delen we brood (matzes),  wijn  (druivensap) en staan we stil bij het feit Jezus voor onze zonden gestorven is.

 

Doopdienst
Van tijd tot tijd is er ook een doopdienst. Een groot feest, voorin de kerk staat dan een groot doopbad. De dopeling geeft in het water zijn/haar getuigenis. Er wordt voor de persoon gebeden en op basis van het getuigenis wordt deze gedoopt. Hierna wordt een lied gekozen dat de dopeling heeft uitgekozen.

Opdraagdienst
Kinderen kunnen worden  opgedragen aan God, hier wordt  in de dienst een speciale plaats  gereserveerd. Het gezin wordt naar voren gevraagd en er wordt voor de ouders en kinderen gebeden