Onderwijs

Onderwijs binnen de de Levensbron Oosterwolde

Vanaf 27 februari 2022: Project Hart voor Mensen

Is er iemand die zozeer een hart voor mensen heeft als Jezus? Zoals Hij met (alle) mensen omgaat, is weergaloos. Wat Hij ons leert over het omgaan met God en met de mensen om ons heen, brengt ons tot een rijker leven dan we ooit zonder Hem zouden kunnen ervaren. Van Hem kunnen we leren om net zo liefdevol met mensen om te gaan als Hij.

Wat valt ons op als we Jezus' hart voor mensen bestuderen? Volgens Tom Halladay kunnen we minstens zes belangrijke principes onderscheiden.'Een hart voor mensen'  is daarom onderverdeeld in zes thema's. Elk thema of relatieprincipe wordt in een aantal studies uitgewerkt.

We zullen in het nieuwe jaar zeven weken lang bezig zijn met deze zes thema's tijdens het project 'Hart voor Mensen'. Het project duurt van zondag 27 februari 2022 tot en met woensdag 13 april 2022 (het project is met enkele weken uitgesteld i.v.m. de maatregelen tegen verspreiding van Corona). Op de zondagen zal gesproken worden over de thema's zoals die hierboven worden genoemd en op de woensdagavonden zal er steeds een kringavond zijn, waarin het thema in kleinere groepen besproken kan worden.  

Boek 'een Hart voor Mensen'

Om deel te nemen is het handig om het boek 'een Hart voor Mensen' van Tom Halladay te bestellen. Mocht u nog geen boek hebben besteld en deze toch nog graag willen kopen dan kunt u vóór 31 januari een mail sturen naar: info@delevensbron.net. Vanuit het kantoor worden dan de boeken besteld. De boeken kosten € 10,00 per stuk.